In zijn (korte) leven steunde Elvis Presley heel veel goede doelen. It’s Elvis Time is er trots op dat we een geweldige nieuwe show onder uw aandacht mogen brengen: “The Very Best of Elvis, Live in Concert”. Een groot deel van de opbrengst van dit concert gaat naar het Koningin Wilhelmina Fonds (KWFKankerbestrijding). De show gaat plaatsvinden op maandag 2 mei a.s. in het AFAS Circustheater in Den Haag/Scheveningen. Tijdens deze show brengt Kees Versluys de grootste hits van Elvis uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Hij wordt begeleid door een 20-koppig orkest.

En alsof dat nog niet genoeg is, voorafgaand, in de pauze en na afloop van het concert kunt u gratis een van de mooiste Elvis tentoonstellingen uit particulier bezit bezoeken. Verzamelaar en Elvisfan Robin Klarenbeek richt een exclusieve tentoonstelling in met heel veel spullen die ooit van Elvis zijn geweest of een relatie hebben met Elvis. 

Kortom, een avond waarin we kunnen genieten van de vertolking van Elvis songs door Kees Versluys, een mooie tentoonstelling en dat alles ook nog voor een heel goed  doel. Alle medewerkers werken belangeloos mee. De traditie van Elvis om voor een goed doel op te treden wordt hiermee voortgezet. Koop uw kaarten via de Nederlandse Theaterkassa op www.ntk.nl of bel de theaterkassa op 0900 9203. Voor verdere info kunt u ook kijken op de website van Kees Versluys, www.keesversluys.com

Lid worden van It’s Elvis Time? Dat kan! Klik hier om een lidmaatschap aan te vragen.

Close