Magazines

It’s Elvis Time nummer 303 komt eraan!

Nog even geduld en het nieuwe magazine, nummer 303, valt weer op jullie deurmat. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over deze editie van It’s Elvis Time als wij. Alvast veel leesplezier gewenst!

Lees meer

Concerten, Meetings

Elvis Meeting in Vlaardingen op zondag 29 oktober 2023 in ‘t Prikkewater

Ook deze keer is het ons gelukt om een bijzonder programma te kunnen aanbieden met goede zangers. We hebben Jan Terhell en The Four Mixx weer voor u kunnen boeken. Zij stonden ook al op de eerste editie van de meetings in ‘t Prikkewater.

Lees meer

Concerten, Meetings

It’s Elvis Time Show Editie 10 met gratis toegang op 18 mei 2023!

Maak je klaar om te rocken en te rollen, Elvis fans! Het is tijd voor de ultieme hommage aan de King of Rock and Roll – de Elvis Time meeting met Maarten Jansen & The Memphis Experience Band, The Roustabouts en Dee’s Honeytones. En het beste van alles? Het is helemaal gratis!

Lees meer

Magazines

It’s Elvis Time nummer 302 komt eraan!

Met trots presenteren we magazine 302, dat voor dit weekend in jullie brievenbussen zal vallen. Dit nummer staat vol met interessante artikelen, interviews, mooie foto’s en nog veel meer.

Lees meer

Vermakelijk

Geniet van de King’s hits: It’s Elvis Time-afspeellijst nu op Spotify!

Goed nieuws voor alle Elvis-fans! Er is een nieuwe afspeellijst op Spotify met een selectie van de beste nummers van Elvis Presley. Deze afspeellijst bevat zijn grootste hits en favoriete nummers van fans over de hele wereld.

Lees meer

Magazines

It’s Elvis Time nummer 302 in de maak

Er wordt druk gewerkt aan magazine nummer 302 dat in maart uit gaat komen. Wij wensen je alvast veel leesplezier!

Lees meer

Nieuws

Belangrijk bericht voor alle fans van Elvis Presley en The Beatles

Het Elvis museum komt oorspronkelijk uit Culemborg, maar is overgekocht door het Beatles museum. In eerste instantie was het oppervlakte zo groot als het Cullemborg museum, maar nu is het honderden vierkante meters groter geworden.

Lees meer

Concerten, Meetings

Rockpalace met Explosion Rockets en Kees Versluys op 20 mei 2023

Met zijn Rockplace heeft organisator Wim van de Pol al zoveel evenementen op zijn naam staan ​​waar de muziekliefhebbers van gouwe ouwe naar uitkijken.

Lees meer

Nieuws

Lisa Marie Presley (54) overleden

Lisa Marie Presley, enig kind van Elvis en Priscilla Presley, is op 54-jarige leeftijd overleden. Mediawebsite TMZ bracht donderdagavond het tragische nieuws dat de zangeres een hartstilstand had gehad.

Lees meer

IET in de media

Uitspraak: ex-raadslid berooft It’s Elvis Time

Onze ex-penningmeester is veroordeeld tot 40 uur dienstverlening en 1 maand voorwaardelijke gevangenisstraf. Daarnaast moet hij het gestolen geld terugbetalen, vermeerderd met een wettelijke rente en een wettelijke schadevergoeding.

Lees meer
Close