Meetings

70 Jaar “That’s All Right” Party 

Noteer het in je agenda voor een spectaculaire viering op zaterdag 3 augustus 2024! Kom naar het Museum RockArt in Hoek van Holland om het 70-jarig jubileum van Elvis Presley’s iconische nummer “That’s All Right” te vieren.

Lees meer

Reizen

Elvis Trip: 90th Birthday-reis

Op 8 januari 2025 zou Elvis Aaron Presley 90 jaar zijn geworden. Om dit feit te herdenken organiseert Elvis Trips i.s.m. It’s Elvis Time, een speciale 10 en 17 daagse ‘Birthday’ reis naar Memphis, Tennessee.

Lees meer

Magazines

It’s Elvis Time nummer 306 komt eraan!

Binnenkort is het weer zover, It’s Elvis Time nummer 306 vindt zijn weg naar je deurmat. In de afgelopen periode hebben we ons ledenbestand mogen versterken met zo’n 50 nieuwe leden.

Lees meer

Meetings

Evenement: It’s Elvis Time op 9 mei 2024 in Dorpshaven Numansdorp

Het evenement ‘It’s Elvis Time’ vindt plaats in Dorpshaven Numansdorp op donderdag 9 mei 2024, op Hemelvaartsdag. Dit jaarlijkse evenement, nu in zijn elfde editie, viert de legendarische Elvis Presley met een dag vol activiteiten geïnspireerd op de jaren ’50, ’60 en ’70.

Lees meer

Magazines

It’s Elvis Time nummer 305 is in druk!

Het laatste magazine van dit jaar is onderweg naar de drukker. Opnieuw gevuld met prachtige achtergrondverhalen, recensies en, niet te vergeten, een diepgaand interview met Donna Presley, de volle nicht van Elvis.

Lees meer

Magazines

It’s Elvis Time nummer 304 is in druk!

De nieuwe uitgave van It’s Elvis Time, nummer 304 alweer, is op weg naar de drukker. Vanzelfsprekend weer mooie verhalen en recensies. Benieuwd naar een voorproefje van de inhoud? Lees gauw verder!

Lees meer

Magazines

It’s Elvis Time nummer 303 komt eraan!

Nog even geduld en het nieuwe magazine, nummer 303, valt weer op jullie deurmat. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over deze editie van It’s Elvis Time als wij. Alvast veel leesplezier gewenst!

Lees meer

Concerten, Meetings

Elvis Meeting in Vlaardingen op zondag 29 oktober 2023 in ’t Prikkewater

Ook deze keer is het ons gelukt om een bijzonder programma te kunnen aanbieden met goede zangers. We hebben Jan Terhell en The Four Mixx weer voor u kunnen boeken. Zij stonden ook al op de eerste editie van de meetings in ’t Prikkewater.

Lees meer

Concerten, Meetings

It’s Elvis Time Show Editie 10 met gratis toegang op 18 mei 2023!

Maak je klaar om te rocken en te rollen, Elvis fans! Het is tijd voor de ultieme hommage aan de King of Rock and Roll – de Elvis Time meeting met Maarten Jansen & The Memphis Experience Band, The Roustabouts en Dee’s Honeytones. En het beste van alles? Het is helemaal gratis!

Lees meer

Magazines

It’s Elvis Time nummer 302 komt eraan!

Met trots presenteren we magazine 302, dat voor dit weekend in jullie brievenbussen zal vallen. Dit nummer staat vol met interessante artikelen, interviews, mooie foto’s en nog veel meer.

Lees meer
Close