ELVIS TRIPS: GRACELAND REIZEN

Bent u klaar om de reis van uw leven te maken en de tijdloze magie van Elvis Presley te ontdekken? Bij ons, de gepassioneerde Elvis-liefhebbers van ‘It’s Elvis Time,’ hebben we iets bijzonders voor u in petto. Wij hebben een partner gevonden die deze droomreizen voor u kunt realiseren. We zijn verheugd u uit te nodigen voor onze opwindende Elvis Trips fanreizen.

 

Of u nu droomt van een 17-daagse Elvisweekreis in augustus of verlangt naar de ultieme beleving van Elvis’ verjaardag tijdens onze 10-daagse Birthday reis in januari, we hebben voor elk wat wils. Onze mei reis van 10 dagen is een andere geweldige optie om de grootsheid van Elvis te verkennen. Wat nog beter is, is dat tijdens onze 10-daagse reizen u exact dezelfde ongelooflijke ervaring zult beleven als tijdens onze 17-daagse reis in augustus, met uitzondering van de speciale evenementen die Graceland tijdens Elvisweek aanbiedt.

 

Maak u klaar om de muzikale erfenis van Elvis te omarmen en de unieke plekken te ontdekken die een rol hebben gespeeld in zijn buitengewone leven. Of u nu een doorgewinterde Elvis-fan bent of net begint met het verkennen van zijn nalatenschap, deze reizen beloven een onvergetelijk avontuur

AANMELDEN IS MOGELIJK!

Aanmelden is nog steeds mogelijk, maar wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een reis die de erfenis van Elvis Presley tot leven brengt.

 

Verstuur de ingevulde formulieren via het onderstaande formulier of neem rechtstreeks contact op met de voorzitter van It’s Elvis Time via info@itselvistime.nl.

  Velden met een * zijn verplicht.

  ik ga akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden.

  reCAPTCHA bescherming is actief en Google's privacy policy en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  logo Elvis Trips It's Elvis Time

  Header: afbeelding van chevanon op Freepik

  Close