EVENEMENTEN

Meetings

70 Jaar “That’s All Right” Party 

Noteer het in je agenda voor een spectaculaire viering op zaterdag 3 augustus 2024! Kom naar het Museum RockArt in Hoek van Holland om het 70-jarig jubileum van Elvis Presley’s iconische nummer “That’s All Right” te vieren.

Lees meer

Meetings

Evenement: It’s Elvis Time op 9 mei 2024 in Dorpshaven Numansdorp

Het evenement ‘It’s Elvis Time’ vindt plaats in Dorpshaven Numansdorp op donderdag 9 mei 2024, op Hemelvaartsdag. Dit jaarlijkse evenement, nu in zijn elfde editie, viert de legendarische Elvis Presley met een dag vol activiteiten geïnspireerd op de jaren ’50, ’60 en ’70.

Lees meer

Concerten, Meetings

Elvis Meeting in Vlaardingen op zondag 29 oktober 2023 in ’t Prikkewater

Ook deze keer is het ons gelukt om een bijzonder programma te kunnen aanbieden met goede zangers. We hebben Jan Terhell en The Four Mixx weer voor u kunnen boeken. Zij stonden ook al op de eerste editie van de meetings in ’t Prikkewater.

Lees meer

Concerten, Meetings

It’s Elvis Time Show Editie 10 met gratis toegang op 18 mei 2023!

Maak je klaar om te rocken en te rollen, Elvis fans! Het is tijd voor de ultieme hommage aan de King of Rock and Roll – de Elvis Time meeting met Maarten Jansen & The Memphis Experience Band, The Roustabouts en Dee’s Honeytones. En het beste van alles? Het is helemaal gratis!

Lees meer
Close