Edel Collecties is Official Partner van It’s Elvis Time – en daarom ligt er nu al een geweldig Elvis cadeau voor u klaar!

Met trots mogen we jullie mededelen dat Edel Collecties vanaf 1 augustus Official Partner is geworden van It’s Elvis Time! Als de Officiële Elvis Fan Club van Nederland hebben we een mooie samenwerking gesloten met de grootste aanbieder van Officiële Elvis Collecties in de Benelux. Om onze samenwerking te vieren willen wij u graag een prachtig Elvis cadeau aanbieden. Lees snel verder.

Edel Collecties biedt het grootste assortiment aan Officiële Elvis Postzegels, Officiële Elvis Munten, en Officiële Elvis Herdenkingsuitgiften. We zijn daarom ook erg trots dit partnership te mogen aankondigen.

Het komende jaar verwachten wij veel leuke acties met Edel Collecties te kunnen gaan organiseren.

2022 is the Year of Elvis 45. Dinsdag 16 augustus is het 45 jaar geleden dat Elvis overleed. Een gedenkwaardig herdenkingsdag waar It’s Elvis Time samen met Edel Collecties bij stil zal gaan staan. Hou de komende tijd onze nieuws – en Facebook pagina in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de leuke acties, en kortingen, die wij in deze samenwerking gaan organiseren.

Profiteer nu al!
Vandaag ligt er een leuk cadeau voor u klaar, namelijk de Exclusief Verzilverde Replica van de wereldberoemde ‘Elvis Legend 1993’ postzegel van Amerika. De postzegel is juist voor het Elvis Herdenkingsjaar opnieuw in Zilver uitgegeven. Het is een hele exclusieve uitgifte/ In de winkel kost dit kostbare item € 19,95, maar voor u dus gratis. Reserveer wel op tijd, want de oplage om gratis weg te geven is beperkt.

Klik hier om uw gratis cadeau the claimen!

Lid worden van It’s Elvis Time? Dat kan! Klik hier om een lidmaatschap aan te vragen.

Close