Beste allemaal,

Vandaag verschenen er in de pers berichten over de voormalige penningmeester van It’s Elvis Time. Het is waar dat hij geld van de fanclub heeft gestolen. Hij heeft dit ook zelf toegegeven. Het bestuur van de fanclub, Ton Stelloo , Jaap Schut en ik hebben aangifte gedaan tegen hem. Het geld is namelijk van onze leden.

Wij beheren het geld om hiervan het magazine uit te brengen en leuke activiteiten te organiseren. Daarom is het zo kwalijk en maakt het ons verdrietig dat iemand die je 100% vertrouwd dit soort dingen doet. Gelukkig is het voortbestaan van de fanclub absoluut niet in gevaar.

We zijn financieel gezond. Dat neemt niet weg dat wij het gestolen geld terug willen hebben. Daarom ligt de zaak nu bij de rechter. Omdat de ex-penningmeester inmiddels in Slowakije woont, heeft het Openbaar Ministerie in Rotterdam meer tijd nodig om hem op de hoogte te stellen van de komende strafzaak.Die wordt nu gehouden op maandag 28 november. Tot die tijd is hij verdachte van een strafbaar feit. Of hij ook de pleger is gaat de rechter op die dag beoordelen. Laten we hem, hoe moeilijk dit ook is, op die manier behandelen.

We hebben er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen. Nogmaals, de fanclub is gezond en op deze manier en met dit aantal leden kunnen we nog vele jaren verder. In ieder geval leek het ons als bestuur van It’s Elvis Time goed om jullie op deze manier alvast op de hoogte te brengen.

Hartelijke groet,
Eric van Rooij

Close