In dit speciale bericht wil ik de fans wijzen op de heropening van het grootste Beatles museum ter wereld en het enorm uitgebreide Elvis Presley museum. Het Beatles museum uit Alkmaar bestaat al bijna 42 jaar en is hiermee het oudste nog bestaande Beatles museum ter wereld. Op zaterdag 25 maart zal in Alkmaar de grote feestelijke heropening zijn van zowel het Beatles museum, als wel het Elvis Presley museum.

Het Elvis museum komt oorspronkelijk uit Culemborg, maar is overgekocht door het Beatles museum. In eerste instantie was het oppervlakte zo groot als het Cullemborg museum, maar nu is het honderden vierkante meters groter geworden met een enorm aantal extra vitrines, en veel achtergrondgegevens. Hoewel het Elvis een flink stuk kleiner is dan het enorme Beatles museum, zijn beide musea meer dan de moeite van het bezoeken waard. Tientallen vitrines staan vol met de mooiste Elvis items, en het museum bevat zelfs persoonlijke items van de King.

Wat dacht je van: Originele kledingstukken, gesigneerde items, gouden en platina platen, super zeldzame platen en andere items. Ook het Beatles museum is met ruim 2000 m2 een bezoek waard. Ook hier persoonlijke items, gouden en platina platen en nog heel veel meer.

Stel je voor ruim 100 vitrines met Beatles items, en dan hebben we ook nog het Zeezender Museum, Collector’s Paradise, de ultieme verzamelwinkel voor stripboeken en muziek. De grootste Elvis platenzaak van Nederland, de muziekboeken winkel met honderden boeken, souvenirs, een platenwinkel met de muziek van Abba tot Zappa. 

Wat moet ik verder nog vertellen? Kom naar het Beatles, Elvis en Zeezender Museum. 

Het adres is Pettemerstraat 12, 1823 CW Alkmaar. Lees alles over de musea op www.beatlesmuseum.nl.

Lid worden van It’s Elvis Time? Dat kan! Klik hier om een lidmaatschap aan te vragen.

Close